Gebruikersvoorwaarden

Wij vragen bezoekers onderstaande voorwaarden in acht te nemen

Gebruikersvoorwaarden Datingsite Nederland

De gebruikersvoorwaarden van Datingsite Nederland zijn van toepassing op alle bezoekers van de website www.datingsitenederland.nl.

De website www.datingsitenederland.nl (verder aangeduid als DNL) is voor iedereen vrij toegankelijk. Aan het gebruik van de website zijn geen kosten verbonden. Ook is het niet nodig een profiel aan te maken, of enige andere persoonlijke informatie achter te laten op de website. Hierdoor wordt de privacy van bezoekers maximaal gegarandeerd.

Privacy:
Omdat DNL zelf geen persoonlijke gegevens van bezoekers verzamelt is uw privacy vanzelfsprekend optimaal gewaarborgd. Wanneer DNL bezoekers doorstuurt naar een bepaalde datingsite kan het zijn dat deze website wél persoonsgevens verzamelt (bij het aanmaken van een profiel bv. is dat vanzelfsprekend).

Doorverwijzing
DNL is zelf geen datingsite. Indien de bezoeker een interessant aanbod vindt op de website wordt deze doorgestuurd naar de aanbieder van dit aanbod.

Opzeggen
Omdat DNL zelf geen datingsite is kunnen wij u ook niet helpen bij het opzeggen van een profiel op een datingsite. Op de website van DNL wordt per datingsite aangegeven hoe het profiel verwijderd kan worden. De opzegging dient echter wel gericht te zijn aan de datingsite waar het lid staat ingeschreven.

Wijziging van de algemene voorwaarden
DNL behoudt zich het recht voor deze voorwaarden eenzijdig te wijzigen en/of aan te vullen. Wijzigingen en/of aanvullingen treden direct na bekendmaking in werking.

Toepasselijk recht
Op de rechtsverhouding tussen DNL en de bezoeker is het Nederlands recht van toepassing.

Contact met de redactie
Indien contact met de redactie gewenst is kan dit contact via de e-mail worden opgezet. DNL is bereikbaar via info@datingsitenederland.nl. U kunt bij de redactie terecht met al uw opmerkingen, klachten en overige vragen.

Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier