Relatieplanet review, ervaringen en info

Op zoek naar informatie over Relatieplanet? Hier vind je een review, ervaringen en alle info die je nodig hebt

Relatieplanet review en info

Relatieplanet wordt al 6 jaar op rij (2009 t/m 2014) verkozen tot website van het jaar in de categorie dating. Ook in 2015 maakt Relatieplanet weer een zeer goede kans. Relatieplanet is, samen met datingsite Lexa, dé grootste datingsite van Nederland. Relatieplanet trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers en telt meer dan 5 miljoen geregistreerde leden waaronder ongeveer 300.000 actieve leden. Gemiddeld zijn er op de website zo'n 3000 mensen online. Deze datingsite is sinds 2002 actief in Nederland onder het motto 'Stop met dromen, start met daten'. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Groep.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet

Zowel het inschrijven op de Relatieplanet datingsite, als installatie van de Relatieplanet app, is geheel gratis. Met je gratis Relatieplanet profiel kun je leden zoeken, tot 5 interesseberichten per dag versturen, profielfoto’s bekijken en oproepen lezen. Indien je gebruik wilt maken van de overige dating functies dien je een 'Full Membership' af te sluiten. Je kunt dan onbeperkt berichten versturen, chatten, alle foto's van leden bekijken, zien wie je profiel heeft bezocht en nog veel meer.

Kosten Relatieplanet lidmaatschap

Full Membership bij deze datingsite is beschikbaar vanaf €6 per maand in combinatie met hen 12 maanden lopend abonnement. Relatieplanet is daarmee goedkoper dan de gemiddelde datingsite. Een Full Membership is beschikbaar voor de duur van 1, 3, 6 of 12 maanden. Met dit lidmaatschap kun je volledig gebruik maken van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Let er wel op dat wanneer je dit Full Membership aanschaft bij Relatieplanet, deze na verloop automatisch verlengd wordt.

Relatieplanet functies

Hoewel de datingsite niet zoveel uitgebreide functies telt als vele andere datingsites biedt zij wel enkele unieke functies die de kans op het vinden van een date beter mogelijk maken. Vooral het Relatieplanet Singlesfeest is onderhand een sterk gewaardeerd onderdeel van de datingsite.

Relatieplanet singlesfeest
Relatieplanet houdt geregeld op verschillende locaties in het land de goed gewaardeerde Relatieplanet singlefeesten. Deze feesten zijn toegankelijk voor zowel datingsite leden als niet-leden. Op een gemiddeld singlesfeest komen ongeveer 1000 mensen af. Omdat het hier een 'singles' feest betreft liggen de aantal daadwerkelijke singles een stuk hoger dan bij ieder ander datingsite feest. Voor singles is dit Relatieplant singlesfeest dan ook een uitgelezen kans om offline op zoek te gaan naar een date.

Profielranking
Nieuw bij Relatieplanet is de functie 'profielranking'. Deze functie bestaat uit een 5 sterren systeem welke aangeeft hoe serieus een bepaald lid bezig is op de datingsite. Elk nieuw lid begint met 0 sterren, hoe verder je vervolgens je dating profiel invult, hoe meer sterren je toegewezen krijgt. Doel hiervan is om bezoekers profielbezoekers een idee te geven hoe serieus iemand is op de datingsite. Een nadeel is dat de profielrankings van de datingsite leden alleen zichtbaar zijn voor degenen met Full Membership.

Relatieplant datingcoach
Relatieplanet heeft haar eigen datingcoach, Denise Janmaat. Haar referenties liegen er niet om: 85% van de singles die zij intensief persoonlijk begeleidt, vindt binnen drie maanden hun partner. Leden kunnen Denise vragen stellen, een webinair volgen en haar tips in het profiel verwerken. Zo beantwoord de datingcoach de meest belangrijke vragen als hoe krijg ik een positieve reactie op mijn contactverzoek en hoe richt ik mijn profiel in om meer aandacht te trekken in positieve zin.

Uitgebreid zoeken naar een date
Relatieplanet kent geen matchingsysteem zoals andere datingsites. Bij deze datingsite dien je zelf op zoek te gaan naar de geschikte partner. Door haar extreem hoge ledenaantal is dit een vrij grote uitdaging. De uitgebreide zoekfunctie van de datingsite maakt het zoeken naar de geschikte partner wel gemakkelijker. Met de zoekfunctie van Relatieplanet kun je zeer gedetailleerd zoeken. Naast de standaard zoekopties als omgeving, leeftijd, geslacht en soort date kan met de Relatieplanet zoekfunctie gezocht worden op praktisch alle aspecten van de persoonlijkheid. Zo kan onder andere gezocht worden op beroep, geloof, opleiding, kinderwens en zelfs haarlengte of sterrenbeeld.

Relatieplanet zoekprofiel
Hoewel Relatieplanet geen matchingsysteem biedt, wordt er door de datingsite wel gevraagd een zoekprofiel op te geven. Dit zoekprofiel geeft aan waarnaar jij op zoek bent. De antwoorden op het zoekprofiel hebben invloed op de leden die je te zien krijgt bij je standaard zoekopdracht. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar iemand in de leeftijd van 25-30 jaar oud krijg je na het invullen van je zoekprofiel geen leden in de leeftijd van 40 jaar oud te zien. Doordat de datingsite een zeer hoog aantal leden heeft is het sterk aan te raden het zoekprofiel in te vullen. De kans is anders groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Relatieplanet overzicht 💕

Relatieplanet
Leden datingsite: 320000 +
Datingsite segment: Algemeen
Gratis inschrijven:
Gratis in gebruik:
Dating app:
  
Relatieplanet prijzen  
Prijs 1 maand: €20,00
Prijs 3 maanden: €27,00
Prijs 6 maanden: €48,00
Prijs 12 maanden: €72,00
  
Datingsite review:
Gebruikersscore:

Relatieplanet dating app

Relatieplanet heeft een dating app voor mobiel gebruik

Relatieplanet heeft een mobiele app beschikbaar gesteld voor zowel betalende als niet-betalende leden. Niet betalende leden kunnen na het downloaden en installeren van de app hetzelfde als met een gratis profiel op de datingsite. Zij kunnen leden zoeken en profielen bekijken. Betaalde datingsite leden kunnen na installatie leden zoeken, profielen bekijken, berichten versturen en kijken welke leden online zijn. Qua functionaliteiten moet gezegd worden dat de app van deze datingsite achterloopt op overige dating apps. Zo wordt er nog geen gebruik gemaakt van GPS om te bepalen waar leden zich bevinden en is het niet mogelijk de chat te gebruiken. De dating app van Relatieplanet is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Relatieplanet app installeren
De dating app kan geïnstalleerd worden op elk iOS of Android toestel. Indien je de dating app wilt installeren op jouw iOS toestel ga je hiervoor naar de iTunes Store en download je de app. Indien je de app wilt installeren op jouw Android toestel ga je hiervoor naar de Google Store.

Om gebruik te maken van de app dien je een profiel te hebben op de datingsite. Het is niet mogelijk een nieuw profiel aan te maken via de app. Vooraf een (gratis) profiel aanmaken op de datingsite is dus vereist om de Relatieplanet dating app te kunnen gebruiken.

Inschrijven bij Relatieplanet

Inschrijven bij datingsite Relatieplanet is gratis en vrijblijvend

Inschrijven bij de datingsite is geheel gratis en vrijblijvend. Nieuwe leden ontvangen na het gratis inschrijven een standaard lidmaatschap waarmee zij leden kunnen zoeken via de standaard zoekfunctie van de datingsite, profielen kunnen bekijken en tot 5 interesseberichten per dag kunnen verzenden aan mogelijk interessante profielen. Tevens worden er bijna maandelijks acties gehouden waarbij nieuwe leden 24 uur of 3 dagen een gratis Full Membership ontvangen waarmee gebruik gemaakt kan worden van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Hiermee is dit gratis lidmaatschap van Relatieplanet een stuk uitgebreider dan bij overige datingsites.

Gratis interesseberichten verzenden
Waarschijnlijk de meest handige functie voor nieuwe leden van Relatieplanet: de interesseberichten. Gratis leden mogen er tot 5 per dag verzenden aan profielen die hen interessant lijken. Doel van het interessebericht is te peilen of de ander jou ziet zitten of niet. Het versturen van interesseberichten is gratis zodat je een goed idee krijgt van wat te verwachten na het afsluiten van een Full Membership. Indien je veel reacties ontvangt op je interesseberichten is dat namelijk een goede indicatie dat je ook veel reacties zult gaan ontvangen op verstuurde berichten. Het versturen van berichten is jammer genoeg alleen weggelegd voor betalende leden met een Full Membership.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet doe je hier

Relatieplanet opzeggen

Relatieplanet account verwijderen? Volg onderstaande stappen

Relatieplanet biedt haar leden de mogelijkheid om het profiel tijdelijk onzichtbaar te maken of geheel te verwijderen.

Relatieplanet profiel onzichtbaar maken of verwijderen
Wanneer je het Relatieplanet profiel tijdelijk van de website wilt hebben, maar nog niet zeker weet of je het profiel definitief wilt verwijderen, kun je jouw profiel deactiveren. Om je datingsite profiel te deactiveren neem je de volgende stappen:
- Log in op je Relatieplanet account
- Beweeg de muis over het 'Home' menu, er verschijnt een submenu. Kies in dit menu vervolgens de optie 'mijn account deactiveren'
- Kies in het volgende menu voor de optie 'account deactiveren'
- Je profiel is nu niet meer zichtbaar voor andere leden
Relatieplanet profiel verwijderen

Wanneer je een Relatieplanet profiel definitief wenst te verwijderen neem je de volgende stappen:
- Log in op je Relatieplanet profiel
- Klik op deze link terwijl je ingelogd bent
- Geef aan waarom je het profiel wenst te verwijderen en bevestig dat je het profiel daadwerkelijk wenst te verwijderen
- Het profiel is nu definitief verwijderd. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail op het e-mail adres waarmee je bij de datingsite geregistreerd stond

... contact

Relatieplanet contactgegevens

Indien je contact wenst op te nemen kun je dit doen per formulier, per post of telefonisch.

Online contact met Relatieplanet
Ga naar de pagina www.relatieplanet.nl/contact-formulier. Op deze pagina vindt je het contactformulier van Relatieplanet waarop personen terecht kunnen met alle vragen betreffende de datingsite of een datingsite profiel.

Contact met Relatieplanet via de post
Indien je een poststuk wenst te verzenden aan Relatieplanet kun je hiervoor de volgende adresgegevens gebruiken:

Relatieplanet Nederland BV
T.a.v. Klantenservice
Helperpark 290-a
9723 ZA Groningen
Nederland

Contact met Relatieplanet via de telefoon
Relatieplanet is ook telefonisch bereikbaar 7 dagen per week, van 09:00-23:00 op telefoonnummer 050 - 501 8080.

Relatieplanet inloggen datingsite

Moeite met inloggen of gebruikersnaam/wachtwoord vergeten van je Relatieplanet datingsite account?

Om te kunnen inloggen op de datingsite heb je allereerst een account nodig. Indien je een gebruikersnaam en wachtwoord van het Relatieplanet account bij de hand hebt is inloggen op de datingsite zeer goed te doen. Op de website van Relatieplanet zie je rechts bovenin de pagina velden waar je je gebruikersnaam en wachtwoord kwijt kunt. Vul hier de gegevens in en klik op inloggen.

Inloggen en e-mail adres vergeten
Bij Relatieplanet kunnen datingsite leden inloggen met een combinatie van e-mail adres/wachtwoord of logincode/wachtwoord. Wanneer je je e-mail adres bent vergeten bestaat hiervoor bij Relatieplant geen optie om deze te achterhalen. Wel kun je in dit geval proberen gebruik te maken van de logincode indien deze bekend is.

Inloggen en wachtwoord vergeten
Om jouw vergeten wachtwoord op te vragen heb je het e-mail adres nodig waarmee je geregistreerd staat bij de datingsite. Om het wachtwoord op te vragen neem je de volgende stappen:
- Ga naar de startpagina van Relatieplanet: www.relatieplanet.nl
- Klik rechts bovenin de pagina op 'Problemen met inloggen?'
- Onder de sectie 'Ik ben mijn inloggegevens kwijt' vul je het e-mail adres waarmee je geregistreerd staat bij Relatieplanet in en klik je op verzenden
- Je ontvangt een mail van Relatieplanet waarin nieuwe (tijdelijke) gegevens getoond worden. Je kunt vervolgens met deze gegevens inloggen en het wachtwoord weer wijzigen

Relatieplanet acties

Relatieplanet houdt geregeld acties voor nieuwe leden

1 maand volledige toegang voor maar 10 euro

Relatieplanet is Nederlands populairste datingsite en biedt nieuwe leden nu de mogelijkheid een maand volledige toegang te krijgen tot de website voor maar 10 euro.

Reltaieplanet is Nederlands meest populaire datingsite. Bijna alle Nederlandse singles die actief zijn in online dating hebben wel een profiel op Relatieplanet. Deze maand biedt Relatieplanet leden de kans gebruik te maken van de volledige functionaliteiten van de website voor slechts 10 euro. De standaard prijs voor een lidmaatschap van een maand is 20 euro. Wanneer je in februari dus lid wordt van Relatieplanet ontvang je 50% korting.

Relatieplanet actie

Deze actie is niet meer geldig

3 dagen gratis Full Membership

3 dagen gratis volledige toegang voor nieuwe leden van 3 juli 2015 t/m 12 juli 2015

Nieuwe leden van datingsite Relatieplanet ontvangen tijdelijk bij een gratis inschrijving 3 dagen volledige toegang. In deze 3 dagen kan elk nieuw lid volledig gebruik maken van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Wees er wel snel bij want deze actie is beperkt houdbaar.

Relatieplanet actie

Deze actie is niet meer geldig

Zijn al onze Relatieplanet acties verlopen? Probeer het dan eens op Bespaardeals.nl

Relatieplanet foto's en video's

Relatieplanet media om een goede indruk te krijgen

Relatieplanet nieuws

Het laatste Relatieplanet dating nieuws
Relatieplanet weer beste website van het jaar

Relatieplanet weer beste website van het jaar

Relatieplanet is voor de zesde keer op rij verkozen tot website van het jaar.

Dat de datingsite wederom in de prijzen is gevallen, komt niet onverwacht. Het afgelopen jaar heeft Relatieplanet een aantal waardevolle innovaties doorgevoerd. De website heeft een frissere en hedendaagse uitstraling gekregen en de meest gewenste functionaliteiten, het vinden en contacteren van singles, zijn gebruiksvriendelijker vormgegeven. Tevens is er een nieuwe dating app gelanceerd, waarmee men altijd en overal kan zien of...

Relatieplanet ervaringen

Relatieplanet dating ervaringen. Eigen ervaring plaatsen? Gebruik het formulier onderaan de pagina
Geen aanrader

is there a generic cialis

Door sicaill op 11-05-2021

viagra online prescription

Geen aanrader

dosage cialis 36

Door Soppita op 22-04-2021

https://vsdoxycyclinev.com/ - cheap doxycycline online uk

Geen aanrader

free chatting for marriage

Door MyronHek op 16-04-2021

free dating near you
free personals

Geen aanrader

Cryptocurrency News

Door AlexReern op 18-03-2021

I’m using CryptoTab Browser to surf the web and get income — and I encourage you to do the same! With CryptoTab you can earn BTC just by visiting favourite sites, watching YouTube and so on. It’s based on Chromium, so it’s fast, reliable and familiar. What’s not to like??
https://asenacaf790skb1.thechapblog.com/profile
http://information-on-a-blockcha79134.diowebhost.com/52305751/getting-my-bitcoin-to-work
https://bookmarkvids.com/story9218336/a-review-of-swiss-bitcoin
https://jackw949ejn0.blogspothub.com/profile
http://englandg701vnf2.targetblogs.com/profile
http://janea680usm6.loginblogin.com/profile
http://grahamf333vlz0.howeweb.com/profile
https://stephenzrhxp.blogcudinti.com/2207548/how-to-buy-bitcoin-from-japan-how-you-can-get-your-bitcoin-gold
http://edgarhxutj.aioblogs.com/51454478/how-to-buy-bitcoin-from-japan-the-right-way-to-get-your-bitcoin-gold
https://beckettanxbd.blogsumer.com/profileAll about mining
http://mateo2z11qft7.bloggerbags.com/profile
http://asher6k55bqe1.blogolenta.com/profile
https://helenc948cdj1.bloggazza.com/profile
http://alfredr899odt8.blogdal.com/profile
https://troypgvjx.shoutmyblog.com/2149227/top-3-funny-herbal-extract-quotes
http://yuric578ndu8.bleepblogs.com/profile
https://janisz222ujx9.bloggazzo.com/profile
http://erici516xej9.bloggactif.com/profile
http://meherl666euj4.mybuzzblog.com/profile
http://daltontixla.webdesign96.com/2471276/top-three-funny-herbal-extract-quoteshttp://bit.ly/3aUbuAU Create a PBN mesh from 2000 sites

https://newscash.xyz/#5
Unforgettable travel


All about mining d3b1ee7


zz@btc++

Geen aanrader

The best porn tube

Door FrancisFlina op 04-03-2021

https://suck-my-dick.info - blowjobas$#$%f!&

Geen aanrader

Meet, be inspired, communicate and continue flirting! Follow the link

Door GabrielFah op 21-10-2020

https://t.me/Dating_Flirting - Dating and sex without obligation in your city - https://bit.ly/34RxuK7

Geen aanrader

Dating and sex without obligation in your city

Door GabrielFah op 11-10-2020

https://t.me/Dating_Flirting - Sex without obligation in your city - https://bit.ly/34RxuK7

Aanrader

Relatieplanet is gewoon leuk

Door Desire71 op 06-10-2014

Kan het heel kort houden: Relatieplanet is gewoon echt leuk. Geen neppers, serieuze mensen die serieus op zoek zijn, en dan niet alleen naar seks.

Het werkt allemaal heerlijk. Ik heb me nu al meerdere keren bij Relatieplanet ingeschreven, ik maak een profiel, wacht tot ik genoeg "leuke kandidaten" heb opgespaard en neem dan een lidmaatschap. Wel heel jammer dat de site niet gratis is, maar dat zal zijn redenen hebben.

Nou, dat was mijn derde review op deze website, dat was het wel weer even voor nu. Ik hoop dat ik iemand heb kunnen helpen:-)

Veel plezier:)

Aanrader

kom toch altijd weer op relatieplanet uit

Door SimplyMe op 18-07-2012

Ik heb onderhand toch echt wel bijna alle datingsites geprobeerd denk ik. Heb er enkele leuke contacten aan weten over te houden, maar ben nog steeds niet geslaagd in het vinden van die speciale persoon.

Relatieplanet vind ik toch wel het beste, veel matches, echte mensen (in tegenstelling tot veel andere datingsites), en relatief goedkoop. Veel mensen uit de omgeving te vinden ook. Zal wel te maken hebben met het grote ledenaantal.

De layout zou van mij wel wat duidelijker kunnen, maar smaken verschillen nou eenmaal, verder prima site. Vrij uniek in de datingwereld dat leden ook echt reageren op je berichten:-).

Relatieplanet ervaring delen en beoordelen

Je eigen ervaring met Relatieplanet delen? Laat hier je beoordeling achter

Mijn Relatieplanet beoordeling

Je kunt elke datingsite slechts eenmaal beoordelen... Wees voorzichtig met je stem

Mijn ervaring met Relatieplanet

Is een beoordeling alleen niet genoeg? Laat hier dan je ervaring achter
Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier