Pepper review, ervaringen en info

Op zoek naar informatie over Pepper? Hier vind je een review, ervaringen en alle info die je nodig hebt

Pepper review en info

Pepper is redelijk nieuw maar heeft, met meer dan 200.000 leden, toch al een behoorlijke ledendatabase opgebouwd. Hoewel datingsite Pepper redelijk nieuw is groeit deze datingsite zeer snel. Pepper is vooral populair bij het jongere publiek (25-45 jaar) en onderscheidt zich van andere datingsites door de focus te leggen op de foto's van leden. In plaats van een lange beschrijving van jezelf upload je bij Pepper foto's die laten zien wie je bent. Je maakt op je profiel als het ware een fotocollage aan. De filosofie die hierachter zit is dat een foto meet zegt dan 1000 woorden. Doordat de profielen vol met foto's zitten zien deze er zeer uitnodigend uit en is het maken van een profiel ook nog eens een leuke bezigheid. Pepper wordt door haar eigen leden als zeer goed beoordeeld.

Gratis inschrijven bij Pepper

Inschrijven bij Pepper is geheel gratis en vrijblijvend. Om volledig gebruik te kunnen maken van de datingsite heb je echter wel een betaald lidmaatschap nodig. Met een gratis profiel op datingsite Pepper kun je een eigen profiel inrichten door op het profiel foto's en eventueel video's te plaatsen. Ook kun je ervoor kiezen de Pepper persoonlijkheidstest te maken. Na het maken van deze test ontvang je matches die op basis van jouw resultaten aan jou gekoppeld zijn. Indien je een profiel tegenkomt dat je aanspreekt kun je gebruik maken van de gratis like-knop. Hiermee laat je een bepaald lid weten dat je hem/haar wel ziet zitten.

Kosten Pepper lidmaatschap

Om berichten te kunnen versturen en gebruik te kunnen maken van de Pepper chat dien je in het bezit te zijn van een betaald lidmaatschap bij datingsite Pepper. Dit lidmaatschap is beschikbaar vanaf €8,50 per maand in combinatie met het 12 maanden lopend abonnement. Na je betaling kun je direct gebruik maken van alle functies die deze datingsite te bieden heeft en kun je onbeperkt contact opnemen met alle singles.

Tip: Datingsite Pepper houdt geregeld acties waarbij een korting wordt gegeven op het betaald lidmaatschap.

Pepper datingsite functies

Pepper datingsite profiel
Datingsite Pepper biedt haar gebruikers een volledig uniek profiel. In plaats van ellenlange teksten neer te kwakken wordt leden gevraagd foto's en filmpjes te plaatsen die de persoonlijke interesses weergeven. Het systeem van Pepper maakt van de geplaatste media een mooie collage welke vervolgens aan andere leden wordt getoond. In plaats van telkens teksten en omschrijvingen door te lezen ben je Pepper dus bezig met het bekijken van foto's en video's.

Pepper persoonlijkheidstest
Pepper heeft een eigen persoonlijkheidstest beschikbaar gesteld voor zowel betalende als niet betalende leden. Op basis van verschillende stellingen wordt beoordeeld wie er wel en wie er niet bij je past. Na afronding van de Pepper persoonlijkheidstest zie je bij leden een matching score staan. Deze matching score geeft aan in hoeverre jij en het andere lid bij elkaar passen.

Pepper chat
De Pepper chat is alleen beschikbaar voor betalende leden. De Pepper chat is natuurlijk online beschikbaar, maar is tegenwoordig ook per app te gebruiken. Om de chat via de app te gebruiken is uiteraard ook een betaald lidmaatschap vereist. De Pepper chat werkt in principe zoals elke andere chat. De chat onderscheidt zich wel door ook hier weer veel foto's te tonen van de partij waarmee gechat wordt. Om een chat te starten via Pepper kun je kiezen voor een 'Random chat' waarna je zoals gezegd aan een random persoon wordt gekoppeld. Indien je niet aan een random iemand verbonden wenst te worden kun je verder alleen met je matches chatten.

Pepper like-button
Een leuke (en gratis) functie van datingsite is de like-knop. Met deze knop geef je aan dat je een bepaald lid, of een bepaalde foto of video, wel ziet zitten. Wanneer je op de like knop hebt gedrukt wordt je like zichtbaar in het profiel.

Pepper overzicht 💕

Pepper
Leden datingsite: 200000 +
Datingsite segment: Algemeen
Gratis inschrijven:
Gratis in gebruik:
Dating app:
  
Pepper prijzen  
Prijs 1 maand: €25,00
Prijs 3 maanden: €45,00
Prijs 6 maanden: €59,70
Prijs 12 maanden: €102,00
  
Datingsite review:
Gebruikersscore:

Pepper acties

Pepper houdt geregeld acties voor nieuwe leden

Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement

Nieuwe leden van Pepper ontvangen bij aanschaf van een betaald lidmaatschap automatisch een dubbel abonnement.

Nieuwe Pepper leden die zich inschrijven tussen 6 augustus 2015 en maandag 31 augustus 2015 ontvangen bij aanschaf van een betaald abonnement automatisch een verdubbeling van de abonnementsperiode. Het gaat om de volgende lidmaatschappen:

Full Membership 1 maand voor €25, wordt 2 maanden voor €25;
Full Membership 3 maanden voor €45 wordt 6 maanden voor €45;
Full Membership 6 maanden voor €59,70 wordt 12 maanden voor €59,70;
Full Membership 1 jaar voor €102 wordt 2 jaar voor €102.

Pepper actie

Deze actie is niet meer geldig

Pepper foto's en video's

Pepper media om een goede indruk te krijgen

Pepper nieuws

Het laatste Pepper dating nieuws
Gezocht: singles voor een nieuw NPO-programma

Gezocht: singles voor een nieuw NPO-programma

Pepper helpt leden die best weer eens willen daten met een ex of jeugdliefde graag verder.

Voor een nieuw programma voor de publieke omroep zijn de makers van “Het Mooiste Meisje van de Klas” en “Ik Vertrek”, op zoek naar singles (tussen de 25-40 jaar) die best weer eens willen daten met een ex of jeugdliefde van vroeger. Omdat wij bij Pepper de leukste singles hebben en we natuurlijk niets liever willen dan jou op een leuke date sturen, helpen wij graag mee. Is jouw ex of jeugdliefde ook single...

Pepper ervaringen

Pepper dating ervaringen. Eigen ervaring plaatsen? Gebruik het formulier onderaan de pagina

Pepper ervaring delen en beoordelen

Je eigen ervaring met Pepper delen? Laat hier je beoordeling achter

Mijn Pepper beoordeling

Je kunt elke datingsite slechts eenmaal beoordelen... Wees voorzichtig met je stem

Mijn ervaring met Pepper

Is een beoordeling alleen niet genoeg? Laat hier dan je ervaring achter
Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier