Parship review, ervaringen en info

Op zoek naar informatie over Parship? Hier vind je een review, ervaringen en alle info die je nodig hebt

Parship review en info

Parship is een bekende Nederlandse datingsite die in principe voor iedereen toegankelijk is. De datingsite richt zich wel primair op hoger opgeleiden. Datingsite Parship is een datingsite die zich vooral richt op hoger opgeleiden. Van de leden (meer dan 450.000) is 52% van het vrouwelijke en 48% van het mannelijke geslacht. Alle profielen op deze datingsite worden handmatig gecontroleerd. De kans dat je een nepprofiel tegenkomt is dus nihil. Om niet serieuze leden buiten de deur te houden is Parship vrij prijzig. Daar staat tegenover dat deze datingsite het hoogste slagingspercentage van alle datingsites biedt. Maar liefst 1 op de 3 betalende leden vindt via Parship een partner. De kans op een date is nog groter.

Parship biedt op basis van een kort persoonlijkheidsonderzoek partnervoorstellen. Deze suggesties van de datingsite worden over het algemeen als goed beoordeeld. Dit staat in groot contrast met andere datingsites waar de gegeven matches helaas nogal te wensen overlaten.

Gratis inschrijven bij Parship


Inschrijven bij Parship is gratis. Met een gratis account kun je een goede indruk krijgen van de werking van de site en van haar leden. Om daadwerkelijk aan de gang te gaan en berichten te gaan versturen, heb je een Premium lidmaatschap nodig. Een Premium lidmaatschap bij Parship is beschikbaar vanaf 269 euro voor de duur van 6 maanden. Parship kiest er bewust voor geen kortere lidmaatschappen aan te bieden. Een korter lidmaatschap zou namelijk de kans op het daadwerkelijk vinden van een partner te klein maken. Het is dan ook niet voor niets dat Parship een slagingspercentage van maar liefst 33% heeft. Met het afsluiten van een betaald lidmaatschap heb je dus een kans van 1 op 3 om bij deze datingsite ook daadwerkelijk een partner te vinden.

Parship overzicht 💕

Parship
Leden datingsite: 450000 +
Datingsite segment: Algemeen
Gratis inschrijven:
Gratis in gebruik:
Dating app:
  
Parship prijzen  
Prijs 6 maanden: €269,40
Prijs 12 maanden: €478,80
  
Datingsite review:
Gebruikersscore:

Parship acties

Parship heeft nog geen acties georganiseerd

Parship foto's en video's

Parship media om een goede indruk te krijgen

Parship nieuws

Parship heeft nog geen nieuws geplaatst

Parship ervaringen

Parship dating ervaringen. Eigen ervaring plaatsen? Gebruik het formulier onderaan de pagina

Parship ervaring delen en beoordelen

Je eigen ervaring met Parship delen? Laat hier je beoordeling achter

Mijn Parship beoordeling

Je kunt elke datingsite slechts eenmaal beoordelen... Wees voorzichtig met je stem

Mijn ervaring met Parship

Is een beoordeling alleen niet genoeg? Laat hier dan je ervaring achter
Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier