Paiq review, ervaringen en info

Op zoek naar informatie over Paiq? Hier vind je een review, ervaringen en alle info die je nodig hebt

Paiq review en info

Datingsite Paiq is geheel gratis te gebruiken. De datingsite maakt gebruik van een uniek matchingsysteem en een unieke manier van werken. Paiq is geheel gratis te gebruiken. Dat wil zeggen dat zowel het inschrijven als het gebruik van de functionaliteiten gratis is. Aan het gratis gebruik van Paiq zit echter wel een limiet. Als gratis lid van Paiq ontvang je slechts een match per week. Deze match wordt aangeboden met een onduidelijke foto. De foto van je match wordt, naarmate er meer berichten over en weer verzonden worden, steeds duidelijker. Wanneer je graag meer matches wenst te ontvangen, of graag zonder al te veel berichten wilt zien met wie je aan het praten bent, kun je credits kopen welke gebruikt kunnen worden voor een nieuwe match of om vals te spelen en foto's te bekijken.

Paiq credits en Paiq select

Om meer matches te krijgen of om foto's te bekijken van leden waar je nog niet genoeg contact mee hebt gehad, kun je bij Paiq credits kopen of verdienen. Credits zijn te verdienen door bijvoorbeeld een vriend of vriendin door te verwijzen naar Paiq. Nadat deze persoon een profiel heeft aangemaakt ontvang jij dan wat gratis credits waarmee je beter gebruik kunt maken van de datingsite.

Paiq betaald lidmaatschap
Paiq biedt haar leden inmiddels ook een betaald lidmaatschap aan, Paiq select. Met Paiq select krijgen leden niet wekelijks, maar dagelijks een nieuwe match. Ook hoeft er niet eerst gecommuniceerd worden voordat foto's duidelijk worden, na het matchen zijn foto's van je match direct zichtbaar. Vervolgens kun je er dan voor kiezen de nieuwe match te accepteren of blokkeren.

De kosten voor Paiq select bedragen voor de eerste maand €19,95. Daarna betaal je maandelijks €9,50 via automatische incasso om je Paiq select lidmaatschap actief te houden.

Met Paiq select ben je echter op kwartaalbasis duurder uit dan bij bijvoorbeeld Lexa of Relatieplanet, datingsites met een veel hoger aantal leden (zowel op basis van het aantal inschrijvingen als actieve en online leden), en een veel hoger aantal bezoekers. Een voordeel van deze datingsites is daarnaast dat je zelf op zoek kunt gaan naar interessante leden en niet hoeft te wachten op je dagelijkse match.

Paiq datingsite functies

Datingsite Paiq biedt leden verschillende opties om in het zeer grote ledenbestand een geschikte partner te vinden. Het meest uitzonderlijke is toch echt het unieke matchingsysteem.

Paiq matchingsysteem
De datingsite van Paiq maakt gebruik van een uniek matchingsysteem AI (artificiële intelligentie). Dit matchingsysteem geeft op verschillende gebieden een bepaalde score van overeenkomst tussen twee leden aan. Deze gebieden zijn dating basis (leeftijd, voorkeuren en dergelijke), persoonlijkheid (de persoonlijkheid wordt vastgesteld op basis van een persoonlijkheidsonderzoek), levensstijl, uiterlijkheden (leden wordt regelmatig gevraagd aan te geven welke foto van een ander lid zij mooier vinden, een soort van \'hot or not\') en locatie.

Paiq speeddate
Paiq biedt leden die zich vervelen op de datingsite de mogelijkheid deel te nemen aan een speeddate. Bij de speeddate kom je in een wachtrij te staan waarnaar je wordt gekoppeld aan een random lid dat ook in dezelfde wachtrij staat. Het is mogelijk dat er geen speeddate beschikbaar is. Een leuk voordeel van de Paiq speeddate is dat wanneer na verloop van de sessie blijkt dat jullie elkaar echt leuk vinden, jullie aan elkaars profiel worden toegevoegd als contact. Op deze manier kun je toch op een gratis manier nieuwe contacten krijgen, al zal je hieraan wel de benodigde tijd kwijt zijn (de matches bij de Paiq speeddate zijn namelijk niet altijd even goed).

Paiq overzicht 💕

Paiq
Leden datingsite: 480000 +
Datingsite segment: Gratis datingsite
Gratis inschrijven:
Gratis in gebruik:
Dating app:
  
Paiq prijzen  
  
Datingsite review:
Gebruikersscore:

Paiq acties

Paiq houdt geregeld acties voor nieuwe leden

Win kaarten voor de Efteling met Paiq

Paiq biedt al haar (ex) leden een kans op 2 gratis kaarten voor de Efteling.

Paiq biedt al haar (ex) leden een kans om 2 kaarten voor de Efteling te winnen. De volgende kaarten zijn te winnen voor de volgende leden:

• 10× 2 kaarten voor leden: Hoe wordt jullie eerste date? Sprookjesachtig? Ondersteboven? Met een splash? Vertel ons hoe en waar in de Efteling jij je match voor het eerst zou willen ontmoeten en win twee kaarten!

• 10× 2 kaarten voor oud-leden: Heb jij je partner via Paiq leren kennen? Dat vinden wij leuk om te horen! Deel jullie Paiq-verhaal met ons en win twee Efteling-kaarten.

• 10× 2 kaarten voor toekomstige leden: Welkom op Paiq! Iedereen die zich tussen 15 juni en 15 juli inschrijft op Paiq maakt vanzelf kans op het winnen van twee Efteling-kaarten.

Paiq actie

Deze actie is niet meer geldig

Paiq nieuws

Het laatste Paiq dating nieuws
Paiq bestaat 10 jaar

Paiq bestaat 10 jaar

Deze maand is het precies tien jaar geleden dat de eerste versie van Paiq, toen eigenlijk nog maar een klein hobby-projectje, online ging.

Deze maand is het precies tien jaar geleden dat de eerste versie van Paiq, toen eigenlijk nog maar een klein hobby-projectje, online ging. Inmiddels is Paiq een stevig verankerd instituut in den Nederlandsche dating-folklore. In tien jaar tijd hebben zo'n 700.000 leden ruim 1.000.000.000 berichtjes naar elkaar getypt. Als je dat dubbelzijdig (denk aan het milieu!) uit zou printen, krijg je een stapel A4-tjes ter hoogte...

Paiq ervaringen

Paiq dating ervaringen. Eigen ervaring plaatsen? Gebruik het formulier onderaan de pagina

Paiq ervaring delen en beoordelen

Je eigen ervaring met Paiq delen? Laat hier je beoordeling achter

Mijn Paiq beoordeling

Je kunt elke datingsite slechts eenmaal beoordelen... Wees voorzichtig met je stem

Mijn ervaring met Paiq

Is een beoordeling alleen niet genoeg? Laat hier dan je ervaring achter
Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier