Knuz review, ervaringen en info

Op zoek naar informatie over Knuz? Hier vind je een review, ervaringen en alle info die je nodig hebt

Knuz review en info

Knuz is een zeer populaire gratis datingsite. Knuz is sinds 2004 actief en is daarmee een van Nederlands eerste datingsites. Knuz is onderdeel van Relatieklik.nl. Samen representeren deze twee gratis datingsites het grootste deel van de Nederlandse singles die gebruik maken van een gratis datingsite. De datingsite van Knuz is geheel gratis te gebruiken. Dat wil zeggen dat zowel het inschrijven als het gebruik van de functionaliteiten 100% gratis is. Knuz is opgezet als een echte datingsite. Daarmee wordt bedoeld dat de datingsite functies aanbiedt welke van een professionele datingsite verwacht mogen worden. Indien je op zoek bent naar een manier om te kijken hoe online datingsites werken, maar daar nog niet voor wil betalen, is Knuz een perfecte kans om hier achter te komen. Dit in tegenstelling tot de andere gratis datingsite Paiq, welke werkt volgens een geheel vernieuwd principe. Van alle gratis datingsites is Knuz het meest representatief voor wat betreft de werking van een professionele datingsite.

Betaalde opties op datingsite Knuz

De datingsite van Knuz is geheel gratis te gebruiken. De datingsite draait echter niet voor niets. Wanneer je als gratis lid bent ingeschreven op Knuz krijg je op de datingsite reclame te zien. Ook ontvang je sporadisch een aanbieding van Knuz in de mail. Om Knuz reclamevrij te kunnen gebruiken wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Knuz datingsite functies

Datingsite Knuz maakt gebruik van verschillende functies welke via andere datingsites als Lexa alleen voor betalende leden beschikbaar zijn.

Knuz profiel
Het aanmaken van je Knuz profiel is goed te doen en neemt niet veel tijd in beslag. Na het aanmaken van je account kun je het profiel uitbreiden met informatie over jezelf en informatie over waarnaar je op zoek bent. Door Knuz wordt geadviseerd het profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Dit verhoogd de kans op reacties namelijk aanzienlijk. Een leuke optie op het Knuz profiel is de mogelijkheid een videofilmpje toe te voegen. Op deze manier ervaren leden elkaars persoonlijkheid veel sterker dan met alleen foto's en tekst.

Leden zoeken op Knuz
Knuz biedt haar leden, zoals het een professionele datingsite beaamt, de mogelijkheid op zoek te gaan naar leden via een standaard of uitgebreide zoekoptie. Op de datingsite kan gezocht worden naar leden binnen een bepaalde straat of met een bepaalde voorkeur. Een zeer leuke manier van zoeken op Knuz is beschikbaar via de Knuz app. Via de app kunnen leden via 'maps' kijken welke andere leden zich in de omgeving bevinden. Door op een pinnetje te klikken krijg je dan direct de foto van dit lid te zien.

Knuz chat
Knuz biedt haar leden ook de mogelijkheid met elkaar te chatten. De Knuz chat is een vrij standaard chat programma welke naast web-based ook via de app te gebruiken is. Om met een ander lid te kunnen chatten dienen beide leden wel online te zijn. Omdat op Knuz gemiddeld ongeveer 300 leden online zijn zal het vinden van een interessante online match niet heel moeilijk zijn.

Knuz overzicht 💕

Knuz
Leden datingsite: 460000 +
Datingsite segment: Gratis datingsite
Gratis inschrijven:
Gratis in gebruik:
Dating app:
  
Knuz prijzen  
  
Datingsite review:
Gebruikersscore:

Knuz acties

Knuz heeft nog geen acties georganiseerd

Knuz nieuws

Knuz heeft nog geen nieuws geplaatst

Knuz ervaringen

Knuz dating ervaringen. Eigen ervaring plaatsen? Gebruik het formulier onderaan de pagina
Geen aanrader

Geen reclame meer a.u.b.

Door Rodger op 29-09-2015

Ik zou het op prijs stellen als Knuz kan stoppen met mij constant reclame te sturen. Ik wordt er onderhand een beetje gek van...

Knuz ervaring delen en beoordelen

Je eigen ervaring met Knuz delen? Laat hier je beoordeling achter

Mijn Knuz beoordeling

Je kunt elke datingsite slechts eenmaal beoordelen... Wees voorzichtig met je stem

Mijn ervaring met Knuz

Is een beoordeling alleen niet genoeg? Laat hier dan je ervaring achter
Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier