Elite Dating review, ervaringen en info

Op zoek naar informatie over Elite Dating? Hier vind je een review, ervaringen en alle info die je nodig hebt

Elite Dating review en info

Elite Dating, voorheen bekend als eDarling, is een van oorsprong Duitse match-maker welke sinds enige tijd met veel succes actief is in Nederland. Elite Dating onderscheidt zich van andere datingsites doordat de datingsite een meer gesloten karakter kent. Leden gaan bij deze datingsite niet zelf op zoek naar een interessante single, het matchingsysteem van Elite Dating doet dit. Op basis van antwoorden die je opgeeft tijdens de persoonlijkheidstest van Elite Dating, worden singles via dit matchingsysteem aan jou gekoppeld. Een nadeel is echter wel dat leden niet zelf actief op zoek kunnen gaan naar singles. Elite Dating kent zoals veel andere datingsites geen eigen zoekfunctie. Je zult dus de persoonlijkheidstest moeten afronden en het moeten doen met de singles die aan jou gematched worden.

Gratis inschrijven bij Elite Dating

Inschrijven is bij Elite Dating geheel gratis en vrijblijvend. Met een gratis lidmaatschap kun je het eigen profiel opmaken en kun je de persoonlijkheidstest van Elite Dating maken. Deze persoonlijkheidstest bestaat uit een reeks vragen waarop je kunt antwoorden met varianten van 'klopt helemaal' tot 'klopt helemaal niet'. Al met al neemt deze persoonlijkheidstest zo'n 20 minuten in beslag.
Na het maken van de persoonlijkheidstest krijg je enkele matches voorgeschoteld welke je ook als gratis lid kunt benaderen door hen vooraf opgemaakte vragen kunt versturen. Wanneer een lid jouw vraag beantwoord dien je echter wel een betaald lidmaatschap te hebben om het antwoord te kunnen lezen.

Kosten Elite Dating lidmaatschap

Om volledig gebruik te kunnen maken van alle functies die de datingsite van Elite Dating te beden heeft dien je een betaald lidmaatschap te hebben. Het betaald lidmaatschap van Elite Dating is vrij prijzig en is beschikbaar vanaf 17,90 per maand in combinatie met het 12 maanden lopend abonnement. Wil je Elite Dating voor een kortere periode proberen, dan is er een maandabonnement voor de vrij absurde prijs van 119,90 beschikbaar.

Elite Dating datingsite functies

Elite Dating gebruikt verschillende functies om de datingsite een succes te maken. Verreweg de meest belangrijke functies van Elite Dating zijn de persoonlijkheidstest en het matchingsysteem.

Elite Dating matchingsysteem
Het Elite Dating matchingsysteem bepaalt welke leden je te zien krijgt. Omdat de datingsite geen eigen zoekfunctie heeft zul je het met deze leden moeten doen.

Elite Dating partnervoorstellen
Het Elite Dating matchingsysteem bepaalt welke leden elkaar te zien krijgen. Wanneer leden aan elkaar gekoppeld worden, wordt dit een partnervoorstel genoemd. Wanneer je een nieuw partnervoorstel hebt gekregen ontvang je hiervan automatisch een mail. Omdat het aantal partnervoorstellen nogal kan oplopen is het wellicht een idee om voor het Elite Dating profiel een eigen e-mail adres aan te maken.

Gratis vragen stellen aan andere leden
Elk lid kan elke match een voorgesorteerd aantal vragen stellen. Ook gratis leden kunnen van deze functie gebruik maken. Een groot nadeel van deze functie is wel dat wanneer een match jou vraag beantwoord, je een betaald lidmaatschap nodig hebt om het antwoord te kunnen lezen.

Uitstekende klantenservice
Elite Dating staat bekend om een uitstekende klantenservice. Dit is een van de redenen voor de hoge lidmaatschapsprijzen. De Elite Dating klantenservice beantwoord vragen snel en neemt haar leden zeer serieus. Een reden hiervan is dat Elite Dating zichzelf niet zozeer ziet als datingsite, maar meer als relatiebemiddelingsbureau. Hierbij is persoonlijk contact uiteraard een stuk belangrijker dan bij een normale datingsite.

Elite Dating overzicht 💕

Elite Dating
Leden datingsite: 13000000 +
Datingsite segment: Algemeen
Gratis inschrijven:
Gratis in gebruik:
Dating app:
  
Elite Dating prijzen  
Prijs 1 maand: €119,90
Prijs 3 maanden: €134,70
Prijs 6 maanden: €167,40
Prijs 12 maanden: €214,80
  
Datingsite review:
Gebruikersscore:

Elite Dating acties

Elite Dating houdt geregeld acties voor nieuwe leden

48 uur full membership

eDarling biedt nieuwe leden de mogelijkheid 48 uur volledig gebruik te maken van de datingsite

eDarling biedt nieuwe leden die zich tussen 2 mei en 12 mei inschrijven de kans 48 uur gebruik te maken van de volledige functionaliteit van de datingsite. Nieuwe leden kunnen na het maken van de persoonlijkheidstest direct contact opnemen met matches. Dagelijks ontvangen nieuwe leden ongeveer 7 matches. eDarling biedt leden dus de kans gratis contact op te nemen met maximaal 14 leden.

Elite Dating actie

Deze actie is niet meer geldig

Elite Dating nieuws

Het laatste Elite Dating dating nieuws
eDarling wordt Elite Dating

eDarling wordt Elite Dating

eDarling gaat vanaf heden door het leven onder de naam Elite Dating. De datingsite hoopt zich hiermee beter te kunnen richten op hoger opgeleide singles.

Online dating wordt steeds populairder. Ook hoger opgeleide singles vinden steeds vaker hun weg naar een datingsite. Daar wordt door de verschillende datingsites handig op ingesprongen door zich te gaan richten op deze doelgroep. Ook eDarling waagt nu dus de overstap naar een gespecialiseerde markt. Veel zal er niet gaan veranderen aan de datingsite, 60% van de leden was namelijk eerder ook al hoger opgeleid. Daarnaast is het geen...

Hoe de inrichting van onze woning ons aantrekkelijker kan maken

Hoe de inrichting van onze woning ons aantrekkelijker kan maken

Een nieuwe enquête onder ruim 300 Nederlandse singles onthult wat singles echt denken wanneer ze voor het eerst het huis van hun date bezoeken.

Zo zou een op de twee singles afzien van een tweede date als de woning van een date hun niet bevalt. Dit blijkt uit een recente enquête, uitgevoerd door datingsite eDarling en interieur design specialist Westwing. Uit het onderzoek blijkt onder meer welk soort inrichting het meeste indruk maakt op singles, waar ze op afknappen en wat de inrichting van je huis zegt over jou. Zorg ervoor dat je alles in huis hebt...

Elite Dating ervaringen

Elite Dating dating ervaringen. Eigen ervaring plaatsen? Gebruik het formulier onderaan de pagina

Elite Dating ervaring delen en beoordelen

Je eigen ervaring met Elite Dating delen? Laat hier je beoordeling achter

Mijn Elite Dating beoordeling

Je kunt elke datingsite slechts eenmaal beoordelen... Wees voorzichtig met je stem

Mijn ervaring met Elite Dating

Is een beoordeling alleen niet genoeg? Laat hier dan je ervaring achter
Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier