e-Matching review, ervaringen en info

Op zoek naar informatie over e-Matching? Hier vind je een review, ervaringen en alle info die je nodig hebt

e-Matching review en info

e-Matching is Nederlands eerste en tevens meest bekende datingsite welke zich expliciet richt op hoger opgeleiden (HBO en WO)

Dating voor hoger opgeleiden

e-Matching richt zich uitsluitend op hoger opgeleide singles. De datingsite is alleen beschikbaar voor singles met een havo/vwo of HBO/WO niveau. Hier is door e-Matching voor gekozen om zichzelf te kunnen onderscheiden van de bestaande datingsites. Indien je een hoger opgeleide single bent mag je e-Matching eigenlijk niet overslaan.

Gratis inschrijven bij e-Matching

Inschrijven bij e-Matching is geheel gratis en vrijblijvend. Een groot voordeel van deze datingsite is dat je met een gratis profiel altijd kunt reageren op berichten van andere betalende leden. Indien je dus besluit gratis lid te blijven en vervolgens een bericht ontvangt van een leuke single kun je hier gewoon op reageren. Voor betaalde leden betekent dit dat het aantal reacties op verstuurde berichten een stuk hoger ligt dan bij elke andere datingsite.
e-Matching biedt nieuwe leden daarnaast de mogelijkheid om direct na inschrijving gratis 3 contacten te leggen. Voorwaarde is wel dat deze contacten binnen 3 dagen gelegd worden.

Kosten e-Matching lidmaatschap

Wanneer je als gratis lid bij e-Matching besluit betalend lid te worden, zal het eerste dat opvalt de lage prijs zijn. Voor nog geen 50 euro heb je een 3 maanden lopend premium abonnement waarmee je gebruik kunt maken van alle functies die datingsite e-Matching te bieden heeft.

e-Matching datingsite functies

e-Matching biedt verschillende functies welke de datingsite gemakkelijk maken in gebruik en bovendien het aantal te verwachten reacties aanzienlijk verhogen.

Gratis reageren op berichten
Wat e-Matching echt anders maakt dan de meeste andere gevestigde datingsites is de mogelijkheid voor gratis leden om te kunnen reageren op berichten van betalende leden. Het is voor een gratis lid niet mogelijk om zelf contact te leggen, een gratis lid kan immers zelf geen berichten versturen, maar het is voor hen wel mogelijk te reageren op een bericht van een betalend lid. Dit is een stukje extra dienstverlening voor de betalende leden waardoor het aantal reacties op verzonden berichten uiteraard sterk oplopen. Wanneer je dus als gratis lid wordt benaderd door een betalend lid dat je wel ziet zitten, kun je hier geheel gratis contact mee leggen.

e-Matching matches
Van datingsite e-Matching ontvang je geregeld matches per mail. Deze matches worden gekozen op basis van de criteria voor singles waarnaar jij op zoek bent. Uiteraard hoef je niet te wachten tot jouw matches in de mailbox verschijnen, je kunt ook gewoon zelf op zoek gaan naar interessante singles door gebruik te maken van het zoeksysteem van de datingsite. Deze zoekfunctie is beschikbaar voor zowel gratis als betalende leden.

Alleen actieve profielen zijn zichtbaar
Wanneer een gratis lid binnen 16 weken nog geen contact heeft gelegd of nog geen betalend lid is geworden, wordt het profiel automatisch verwijderd van de datingsite. Hierdoor ligt het aantal profielen op e-Matching wellicht lager dan bij overige datingsites, welke het overigens zeer moeilijk maken een profiel te verwijderen om het aantal profielen kunstmatig hoog te houden, maar al deze profielen zijn dus wel echt van singles die actief op zoek zijn naar een date of partner.

e-Matching overzicht 💕

e-Matching
Leden datingsite: 110000 +
Datingsite segment: Algemeen
Gratis inschrijven:
Gratis in gebruik:
Dating app:
  
e-Matching prijzen  
Prijs 1 maand: €19,95
Prijs 3 maanden: €49,95
Prijs 6 maanden: €79,95
Prijs 12 maanden: €129,95
  
Datingsite review:
Gebruikersscore:

e-Matching acties

e-Matching houdt geregeld acties voor nieuwe leden

3 gratis contacten voor nieuwe leden

e-Matching biedt al haar nieuwe leden om na een gratis inschrijving 3 gratis contacten te leggen.

e-Matching biedt alle nieuwe leden die zich gratis inschrijven op de datingsite de optie gratis 3 contacten te leggen. Deze 3 contacten dienen gelegd te worden binnen 3 dagen na goedkeuring van het profiel. Met deze 3 contacten kun je als gratis lid onbeperkt mailen als met een betaald lidmaatschap. Zijn 3 contacten niet genoeg voor je? Dan kun je een betaald abonnement afsluiten vanaf 19,95.

e-Matching actie

Deze actie is niet meer geldig

e-Matching foto's en video's

e-Matching media om een goede indruk te krijgen

e-Matching nieuws

Het laatste e-Matching dating nieuws
Datingsites: steeds vaker gratis reageren op berichten

Datingsites: steeds vaker gratis reageren op berichten

Betalende leden krijgen bij bepaalde datingsites nauwelijks reacties op verstuurde berichten. Dit komt grotendeels door het feit dat niet-betalende leden simpelweg niet kunnen reageren op ontvangen berichten. Het huidige datingsite berichtensysteem waarbij een niet-betalend lid geen reactie kan geven op een bericht dat aan hem of haar is verstuurd door een betalend lid moet op de schop.

Het voordeel van gratis reageren op berichten Een overduidelijk voordeel voor het betalende lid van een datingsite is het feit dat dit lid veel meer reacties zal ontvangen op zijn of haar berichten wanneer de lezer aan de andere kant gratis kan reageren op deze berichten. Ook wanneer de lezer geen betalend lid is. Daarnaast wordt het voor een niet betalend lid interessanter om te gaan reageren op berichten van een...

e-Matching biedt nu ook Speeddaten voor hoger opgeleiden

e-Matching biedt nu ook Speeddaten voor hoger opgeleiden

Vanaf nu kun je bij e-Matching ook offline daten! Altijd al eens willen speeddaten met andere leuke hoger opgeleide singles? Dan kan dat nu heel makkelijk via e-Matching.

Vanaf nu kun je bij e-Matching ook offline daten! Altijd al eens willen speeddaten met andere leuke hoger opgeleide singles? Dan kan dat nu heel makkelijk via e-Matching. We bieden het in eerste instantie in zeven grotere steden aan, namelijk Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Breda. Als het een succes is gaan we kijken om we het ook in andere steden op kunnen zetten. Jasper Jan de Konink...

e-Matching ervaringen

e-Matching dating ervaringen. Eigen ervaring plaatsen? Gebruik het formulier onderaan de pagina

e-Matching ervaring delen en beoordelen

Je eigen ervaring met e-Matching delen? Laat hier je beoordeling achter

Mijn e-Matching beoordeling

Je kunt elke datingsite slechts eenmaal beoordelen... Wees voorzichtig met je stem

Mijn ervaring met e-Matching

Is een beoordeling alleen niet genoeg? Laat hier dan je ervaring achter
Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier