Relatieplanet weer beste website van het jaar

Relatieplanet weer beste website van het jaar

Relatieplanet weer beste website van het jaar

Relatieplanet weer beste website van het jaar

Relatieplanet is voor de zesde keer op rij verkozen tot website van het jaar.

Dat de datingsite wederom in de prijzen is gevallen, komt niet onverwacht. Het afgelopen jaar heeft Relatieplanet een aantal waardevolle innovaties doorgevoerd. De website heeft een frissere en hedendaagse uitstraling gekregen en de meest gewenste functionaliteiten, het vinden en contacteren van singles, zijn gebruiksvriendelijker vormgegeven. Tevens is er een nieuwe dating app gelanceerd, waarmee men altijd en overal kan zien of er nieuwe leuke singles online zijn. De 5 miljoenste inschrijving afgelopen juli, was de kers op de taart.

Ralph Kattenbeld, Communicatiemanager Relatieplanet, vertelt enthousiast over de benoeming: “We vinden het fantastisch dat zoveel singles en relatieplanet koppels voor onze website hebben gekozen. Met hedendaags honderden datingsites en apps in omloop is dit, nu voor het zesde jaar op rij, een enorme waardering voor ons hele team. Het bewijst dat singles nog steeds met veel plezier voor Relatieplanet kiezen voor het vinden van een nieuwe relatie of waardevolle vriendschappen. Enige tijd geleden mochten we ons 200.000e succeskoppel feliciteren en ontvangen we de laatste jaren steeds meer trouw- en geboortekaartjes.”

Veilig daten
Datingsite Relatieplanet weet zich continue te onderscheiden als een nuchtere, veilige en toegankelijke datingwebsite. Voor haar transparantie en goede klantenservice werd Relatieplanet eerder al beloond met het Keurmerk Veilig Daten, een initiatief van de Consumentenbond, S.E.R. en acht datingsites.

Meedenken met singles
Relatieplanet biedt meer dan alleen een online datingplatform. De organisatie is een trendsetter als het gaat om het organiseren van evenementen voor singles. Zo organiseert zij al tien jaar succesvolle singlesfeesten en is dit in 2014 verder uitgebreid met goedbezochte singlesfeesten in het oosten en zuiden van Nederland. Tevens worden er regelmatig wijnproeverijen, dansworkshops, wandelingen en stedentrips georganiseerd.

Coaching in daten
Voor vragen kunnen members terecht bij de Datingcoach of op het datingweblog boordevol datingtips. Relatieplanet onderscheidt zich door sinds 2014 maandelijks gratis online trainingen te organiseren. Middels een livestream belicht Datingcoach Denise Janmaat alle facetten van het online daten.

Over de Website van het Jaar Verkiezing
De website van het jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Metrixlab. Het Nederlandse publiek kon ook dit jaar weer een stem uitbrengen en deed dat in grote getale. Dit jaar is er ruim 946.529 keer gestemd.

Over Relatieplanet
Relatieplanet is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 5 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier