Paiq bestaat 10 jaar

Paiq bestaat 10 jaar

Paiq bestaat 10 jaar

Paiq bestaat 10 jaar

Deze maand is het precies tien jaar geleden dat de eerste versie van Paiq, toen eigenlijk nog maar een klein hobby-projectje, online ging.

Deze maand is het precies tien jaar geleden dat de eerste versie van Paiq, toen eigenlijk nog maar een klein hobby-projectje, online ging. Inmiddels is Paiq een stevig verankerd instituut in den Nederlandsche dating-folklore.

In tien jaar tijd hebben zo'n 700.000 leden ruim 1.000.000.000 berichtjes naar elkaar getypt. Als je dat dubbelzijdig (denk aan het milieu!) uit zou printen, krijg je een stapel A4-tjes ter hoogte van 5 Eiffeltorens! En dat, als enige van de grote datingsites, zónder reclame te maken. Puur mond-tot-mond verspreiding, wow! Daarom bedanken we bij deze graag jullie: onze leden, onze oud-leden en onze toekomstige leden...

Lustrum-actie
• 10× 2 kaarten voor leden: Hoe wordt jullie eerste date? Sprookjesachtig? Ondersteboven? Met een splash? Vertel ons hoe en waar in de Efteling jij je match voor het eerst zou willen ontmoeten en win twee kaarten!
• 10× 2 kaarten voor oud-leden: Heb jij je partner via Paiq leren kennen? Dat vinden wij leuk om te horen! Deel jullie Paiq-verhaal met ons en win twee Efteling-kaarten.
• 10× 2 kaarten voor toekomstige leden: Welkom op Paiq! Iedereen die zich tussen 15 juni en 15 juli inschrijft op Paiq maakt vanzelf kans op het winnen van twee Efteling-kaarten.

Oproep: Paiq-stellen gezocht!
Ken jij koppels die elkaar gevonden hebben via Paiq? Stuur ze dan alsjeblieft dit mailtje door; wij hopen rondom het tienjarig bestaan van velen van hen iets te horen. (En misschien houden zij er een mooi dagje Efteling aan over.)

Op de komende tien jaar; waarin jullie hopelijk geen reden meer hebben om lid te zijn, maar jullie vele single vrienden en familieleden wel!

Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier