Hoe blijf je veilig op een eerste date?

Hoe blijf je veilig op een eerste date?

Hoe blijf je veilig op een eerste date?

Hoe blijf je veilig op een eerste date?

Als het op daten aankomt is het voor een vrouw noodzakelijk om aan de veiligheid te denken. Het is essentieel om vooraf te bedenken hoe je veilig blijft tijdens een date. Welke maatregelen moeten genomen worden en waar moet je aan denken ? Leer hoe je je dates veilig kunt ontmoeten met deze suggesties.

Ontmoet elkaar op een openbare plek
Eén van de belangrijkste factoren om veilig te blijven is door een openbare plek als locatie te kiezen voor de date. Met veel mensen om je heen is er meer sociale controle van de andere personen die aanwezig zijn. Het is dan niet mogelijk om intiem te worden maar dat is ook niet nodig op een eerste date. Als de eerste date goed gaat is het nog altijd mogelijk om op een minder openbare locatie af te spreken.

Zorg voor eigen vervoer
Als het om een eerste date gaat dan kan het galant zijn van de man om je op te halen maar als je veilig wilt blijven dan sla je dit af. Kies ervoor om zelf je vervoer te regelen. Gebruik je eigen auto of fiets of neem de bus naar de locatie. Je kunt dan weg wanneer je wilt en je bent niet afhankelijk van de ander.

Let op de inname van alcohol
Door alcohol neemt je vermogen om situaties te beoordelen af. Dit is juist nodig tijdens een eerste date. Als je iemand ontmoet die een potentiële partner is dan heb je je beoordelingsvermogen nodig om een keuze te maken. Het vermijden van alcohol tijdens de eerste date is verstandig maar een enkel drankje is ook geen probleem. Zorg ervoor dat je de gehele date je drankje in de gaten houdt en drink niet teveel.

Controle
Informeer de mensen om je heen dat je een date hebt. Spreek met één van deze personen af om contact met je op te nemen tijdens de date. Dit kan eenvoudig met een berichtje of alles goed gaat. Als vrouw kun je nooit voorzichtig genoeg zijn. Laat de persoon je bellen als de date ongeveer 15 tot 30 minuten aan de gang is.

Geef niet teveel details vrij
Tijdens de eerste date gaat het erom om een beeld te krijgen van de persoon die je ontmoet. Dit betekent niet dat je alles ineens moet vrijgeven zodat de ander alles van je weet. Dat is teveel informatie voor een eerste date. Probeer de eerste date gezellig te houden zonder teveel informatie vrij te geven.

Gebruik je intuïtie
Als iets niet goed voelt dan is dat meestal ook zo. Gebruik je intuïtie om te bepalen of iets klopt of niet. Dit is vooral het geval bij het daten van iemand via het internet. Het is geen verplichting om een date volledig uit te zitten. Biedt je excuses aan dat je je niet zo lekker voelt zodat je de date kunt verlaten.

Bron: www.gratisdatingtips.nl

Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier