Help! Wat moet ik doen bij mijn eerste date?

Help! Wat moet ik doen bij mijn eerste date?

Help! Wat moet ik doen bij mijn eerste date?

Help! Wat moet ik doen bij mijn eerste date?

Met een goede voorbereiding ga je met meer vertrouwen een eerste date in. Lees er hier meer over.

De eerste date met een mooie vrouw is altijd ontzettend spannend. Je hebt geen idee hoe ze gaat reageren op jou en wat ze precies leuk vind. Er zijn een hoop externe factoren waar je niks aan kan veranderen. Laat dit dan ook voor het is. Echter zijn er ook veel dingen die je wel kan beïnvloeden. Als je zorgt voor de ultieme voorbereiding zal je in ieder geval met een veel fijner gevoel de date ingaan. Een goed begin is het halve werk! In dit artikel staan een paar dingen die je kan doen om goed voorbereid te zijn.

Betalen
Als man is het de bedoeling dat je betaalt op de eerste date. Echter heeft de feministische emancipatie ervoor gezorgd dat vrouwen zich gekrenkt kunnen voelen als je dat zonder te bespreken doet. Hierdoor kunnen ze het gevoel krijgen dat jij denkt dat zij geen geld hebben en hun eigen boontjes niet kunnen doppen, terwijl ze hartstikke onafhankelijk en zelfstandig zijn! Let hier dus goed op en geef haar heel even de kans om te betalen door een blik op haar te werpen. Zeg haar vervolgens dat jij betaalt, en maak er een cadeautje van!

Gaat het heel goed?
Als de date echt goed gaat beland je dezelfde avond nog met de dame in kwestie tussen de lakens. Dan is het heel belangrijk dat je jongeheer wel doet van je van hem verwacht. Bij spanning kan het nog wel eens zo zijn dat je genotstaaf niet meer zo functioneert als gewenst. Om dit bijzonder ongemakkelijke moment te voorkomen kan je kiezen voor een erectiepil. Erectiepillen geven je de zekerheid dat je geen last gaat krijgen van dit probleem, en bovendien kan je uren achter elkaar door gaan. Daar maak je ook meteen een goede eerste indruk mee!

Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier