eDarling wordt Elite Dating

eDarling wordt Elite Dating

eDarling wordt Elite Dating

eDarling wordt Elite Dating

eDarling gaat vanaf heden door het leven onder de naam Elite Dating. De datingsite hoopt zich hiermee beter te kunnen richten op hoger opgeleide singles.

Online dating wordt steeds populairder. Ook hoger opgeleide singles vinden steeds vaker hun weg naar een datingsite. Daar wordt door de verschillende datingsites handig op ingesprongen door zich te gaan richten op deze doelgroep. Ook eDarling waagt nu dus de overstap naar een gespecialiseerde markt. Veel zal er niet gaan veranderen aan de datingsite, 60% van de leden was namelijk eerder ook al hoger opgeleid. Daarnaast is het geen vereiste dat een lid een minimaal opleidingsniveau dient te genieten zoals dat bij andere datingsites voor hoger opgeleiden wel het geval is. Dit is de reden waarom wij ervan uit gaan dat er aan de datingsite en de leden niet veel zal gaan veranderen.

Datingsites voor hoger opgeleiden
Veel datingsites voor hoger opgeleiden vereisen een minimaal opleidingsniveau. Bij sommige datingsites is dat MBO, bij de beter bekende datingsites zoals e-Matching is dat HBO.

Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier