Datingsites: steeds vaker gratis reageren op berichten

Datingsites: steeds vaker gratis reageren op berichten

Datingsites: steeds vaker gratis reageren op berichten

Datingsites: steeds vaker gratis reageren op berichten

Betalende leden krijgen bij bepaalde datingsites nauwelijks reacties op verstuurde berichten. Dit komt grotendeels door het feit dat niet-betalende leden simpelweg niet kunnen reageren op ontvangen berichten. Het huidige datingsite berichtensysteem waarbij een niet-betalend lid geen reactie kan geven op een bericht dat aan hem of haar is verstuurd door een betalend lid moet op de schop.

Het voordeel van gratis reageren op berichten
Een overduidelijk voordeel voor het betalende lid van een datingsite is het feit dat dit lid veel meer reacties zal ontvangen op zijn of haar berichten wanneer de lezer aan de andere kant gratis kan reageren op deze berichten. Ook wanneer de lezer geen betalend lid is. Daarnaast wordt het voor een niet betalend lid interessanter om te gaan reageren op berichten van een betalend lid. Dit zijn namelijk de enige berichten die het niet betalend lid kan versturen. Duidelijk is dus dat de mogelijkheid om gratis te kunnen reageren op berichten het betalende lid een groot voordeel bieden: meer reacties op verzonden berichten. Om een betalend lid meer waar voor zijn of haar geld te geven is het dan ook niet meer dan eerlijk om niet betalende leden gratis te laten reageren op berichten van betalende leden.

Welke datingsites bieden deze optie?
De eerste datingsite die deze mogelijkheid aanboden was E-Matching. Deze datingsite voor hoger opgeleiden biedt al vanaf de start de mogelijkheid om gratis te reageren op berichten van een betalend lid. Het aantal berichten waarop je als online-dater een reactie krijgt ligt bij deze datingsite dan ook een stuk hoger dan bij de concurrentie.

Sinds kort biedt ook Lexa de mogelijkheid voor niet betalende leden om te reageren op het bericht van een betalend lid. Hiervoor dient dan wel een iets duurder abonnement afgesloten te worden. De kans op een reactie wordt met het afsluiten van dit abonnement dan wel groter.

Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier