Datingsite acties

Bekijk hier de laatste datingsite acties

Datingsite acties

De laatste datingsite acties van de meest bekende en best beoordeelde datingsites

Datingsites houden geregeld acties voor nieuwe leden. Vaak wordt nieuwe leden bijvoorbeeld een aantal dagen 'Full Membership' aangeboden. Door gebruik te maken van een datingsite actie kun je als nieuw lid een zeer goede indruk krijgen van een datingsite naar keuze.

1 maand volledige toegang voor maar 10 euro

Relatieplanet is Nederlands populairste datingsite en biedt nieuwe leden nu de mogelijkheid een maand volledige toegang te krijgen tot de website voor maar 10 euro.

Reltaieplanet is Nederlands meest populaire datingsite. Bijna alle Nederlandse singles die actief zijn in online dating hebben wel een profiel op Relatieplanet. Deze maand biedt Relatieplanet leden de kans gebruik te maken van de volledige functionaliteiten van de website voor slechts 10 euro. De standaard prijs voor een lidmaatschap van een maand is 20 euro. Wanneer je in februari dus lid wordt van Relatieplanet ontvang je 50% korting.

Datingsite: Relatieplanet 💕

Relatieplanet actie

Deze actie is niet meer geldig

3 gratis contacten voor nieuwe leden

e-Matching biedt al haar nieuwe leden om na een gratis inschrijving 3 gratis contacten te leggen.

e-Matching biedt alle nieuwe leden die zich gratis inschrijven op de datingsite de optie gratis 3 contacten te leggen. Deze 3 contacten dienen gelegd te worden binnen 3 dagen na goedkeuring van het profiel. Met deze 3 contacten kun je als gratis lid onbeperkt mailen als met een betaald lidmaatschap. Zijn 3 contacten niet genoeg voor je? Dan kun je een betaald abonnement afsluiten vanaf 19,95.

Datingsite: e-Matching 💕

e-Matching actie

Deze actie is niet meer geldig

3 Dagen gratis full membership

Alle nieuwe leden van datingsite Vijftigplusdating.nl ontvangen in de periode van 24 t/m 30 september 3 dagen gratis full membership.

In de periode van woensdag 24 september tot en met woensdag 30 september ontvangen alle nieuwe leden bij vijftigplusdating.nl een 3 dagen gratis Full Membership. Vijftigplusdating.nl is een datingsite gespecialiseerd in online dating voor senioren. De website is makkelijk toegankelijk en simpel in gebruik.

Datingsite actie

Deze actie is niet meer geldig

3 dagen gratis toegang

3 dagen gratis Full Membership actie aan alle nieuwe members van 11 t/m 20 september

Van vrijdag 11 september 2015 tot en met zondag 20 september 2015 biedt Lexa.nl een 3 dagen gratis Full Membership actie aan alle nieuwe members. De actie geldt voor alle nieuwe members die zich via de actielink inschrijven en biedt nieuwe members de mogelijkheid om 3 dagen lang alle opties van een Full Membership tijdelijk en vrijblijvend te proberen.

Datingsite: Lexa 💕

Lexa actie

Deze actie is niet meer geldig

Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement

Nieuwe leden van Pepper ontvangen bij aanschaf van een betaald lidmaatschap automatisch een dubbel abonnement.

Nieuwe Pepper leden die zich inschrijven tussen 6 augustus 2015 en maandag 31 augustus 2015 ontvangen bij aanschaf van een betaald abonnement automatisch een verdubbeling van de abonnementsperiode. Het gaat om de volgende lidmaatschappen:

Full Membership 1 maand voor €25, wordt 2 maanden voor €25;
Full Membership 3 maanden voor €45 wordt 6 maanden voor €45;
Full Membership 6 maanden voor €59,70 wordt 12 maanden voor €59,70;
Full Membership 1 jaar voor €102 wordt 2 jaar voor €102.

Datingsite: Pepper 💕

Pepper actie

Deze actie is niet meer geldig

Win kaarten voor de Efteling met Paiq

Paiq biedt al haar (ex) leden een kans op 2 gratis kaarten voor de Efteling.

Paiq biedt al haar (ex) leden een kans om 2 kaarten voor de Efteling te winnen. De volgende kaarten zijn te winnen voor de volgende leden:

• 10× 2 kaarten voor leden: Hoe wordt jullie eerste date? Sprookjesachtig? Ondersteboven? Met een splash? Vertel ons hoe en waar in de Efteling jij je match voor het eerst zou willen ontmoeten en win twee kaarten!

• 10× 2 kaarten voor oud-leden: Heb jij je partner via Paiq leren kennen? Dat vinden wij leuk om te horen! Deel jullie Paiq-verhaal met ons en win twee Efteling-kaarten.

• 10× 2 kaarten voor toekomstige leden: Welkom op Paiq! Iedereen die zich tussen 15 juni en 15 juli inschrijft op Paiq maakt vanzelf kans op het winnen van twee Efteling-kaarten.

Datingsite: Paiq 💕

Paiq actie

Deze actie is niet meer geldig

3 dagen gratis Full Membership

3 dagen gratis volledige toegang voor nieuwe leden van 3 juli 2015 t/m 12 juli 2015

Nieuwe leden van datingsite Relatieplanet ontvangen tijdelijk bij een gratis inschrijving 3 dagen volledige toegang. In deze 3 dagen kan elk nieuw lid volledig gebruik maken van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Wees er wel snel bij want deze actie is beperkt houdbaar.

Datingsite: Relatieplanet 💕

Relatieplanet actie

Deze actie is niet meer geldig

48 uur full membership

eDarling biedt nieuwe leden de mogelijkheid 48 uur volledig gebruik te maken van de datingsite

eDarling biedt nieuwe leden die zich tussen 2 mei en 12 mei inschrijven de kans 48 uur gebruik te maken van de volledige functionaliteit van de datingsite. Nieuwe leden kunnen na het maken van de persoonlijkheidstest direct contact opnemen met matches. Dagelijks ontvangen nieuwe leden ongeveer 7 matches. eDarling biedt leden dus de kans gratis contact op te nemen met maximaal 14 leden.

Datingsite: Elite Dating 💕

Elite Dating actie

Deze actie is niet meer geldig
Datingsite Nederland

Datingsite Nederland is dé vergelijker van online datingsites. Datingsite Nederland is actief sinds 2011 en heeft inmiddels al meer dan 1000 mensen geholpen bij het vinden van de beste datingsite.

Contact

Datingsite Nederland is een product van VesiMedia

Kvk: 54597293
BTW: NL139204878B01

Contactformulier